ILF – Bocka armeringsjärn

ILF står för inläggsfärdig armering. Vi hjälper dig att bocka och klippa armeringsjärn efter dina behov och specifikationer.

Att beställa ILF av oss är ett enkelt sätt för dig att få armering som är färdiga att monteras i gjutform.

ILF ARMERING SPAR TID OCH PENGAR

Fördelen med ILF är att den spar dig både tid och pengar. Rakstålet klipps och bockas av oss efter dina önskemål. Det bockade armeringsjärnet levereras sedan i sorterade, märkta buntar direkt till byggarbetsplatsen med tillhörande specifikation så som dokumentation och följesedlar. Fördelen med att beställa färdiga byglar eller klippta pinnar är att du betalar för den faktiska vikten. Det blir ingen extrakostnad för spillet.

Hur beställer man ILF?

Vi hjälper dig att rita upp de byglar du vill ha med utgångspunkt från dina mått. För att producera ILF behövs en armeringsspecifikation. Detta kan finnas vid större byggen och har du en färdig armeringsspecifikation så skickar du den till oss. Vi använder den sedan som underlag för det material som vi klipper och bockar. Har du bara en konstruktionsritning kan vi hjälpa dig att ordna en armeringsspecifikation.

Bockningstyper

ILF kan ha många eller få bockar i olika vinklar. För att förenkla förtecknandet av armering har de vanligaste bockningstyperna samlats på ett så kallat typblad. Det är viktigt att du väljer rätt så tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Ange armeringsbygeltyp enligt dokument 2A, mått och antal.
Klicka här för att öppna dokumentet armeringsblanketter.

Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig att välja rätt!

Kontakta oss

Du måste ange ett namn

Du måste ange en korrekt e-postadress

Du måste ange ett telefonnummer

Du måste ange ett meddelande

Något gick fel när meddelandet skickades. Var god försök igen senare.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer snarast möjligt.